Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland. Z branżą gastronomiczną i hotelarską związany jest od ponad 20 lat. Pierwsze kroki w tym kierunku stawiał jeszcze będąc uczniem w szkole na Poznańskiej w Warszawie. Następnie pracował w różnych lokalach gastronomicznych m.in. w latach świetności w hotelu Jan III Sobieski. Dyrektor zarządzający oraz właściciel agencji Smarten PR specjalizującej się w promocji i zarządzaniu wizerunkiem szefów kuchni i cukierni, wydarzeń gastronomicznych, konferencji i targów branżowych, konkursów kulinarnych jak i firm oraz produktów z sektora HoReca. Współpracuje z najlepszymi szefami kuchni w Polsce i za granicą, w tym z restauracji oznaczonych trzema gwiazdkami Michelin. Organizator i kreator największych wydarzeń kulinarnych w Polsce, jak światowe kolacje Grand Dinners. Od 5 lat jest oficjalnym i jedynym reprezentantem marki Bocuse d’Or w Polsce, największego i najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie dla szefów kuchni. Od 2023 roku rozwija Trophee Mille w Polsce, międzynarodowy konkurs kulinarno-cukierniczy dla uczniów szkół gastronomicznych.
Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Korzystamy z nich w celu prawidłowego wyświetlania witryny internetowej, utrzymywania sesji użytkowników, tworzenia i analizowania statystyk oraz wyświetlania spersonalizowanych reklam. Więcej informacji na ten temat przeczytasz w Polityce prywatności. Poniżej klikając w odpowiednie pole możesz zezwolić na korzystanie ze wszystkich cookies („Akceptuj wszystkie”), odrzucić wszystkie („Odrzuć wszystkie”) lub zarządzać ustawieniami cookies według Twojego wyboru („Zarządzaj ustawieniami”).